Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Kuten tuossa etusivulla tuli jo ilmi, nimeni on Muru ja olen vuonna 2004 syntynyt seropi-narttu. Emäni on rodultaan saksanpaimenkoira ja isäni karjalankarhukoira. Olin kuulemma pentueen pienin, mutta kaikista kiltein ja sosiaalisin pentu :)


Luonteeltani minä, eli Muru olen hyvin kiltti ja
alistuvainen, hellyydenkipeä. Rapsutukset ovat aina tervetulleita. Olen kotona aika hiljainen koira, en turhia hauku enkä inise. Tyydyn siihen mitä milloinkin on tarjolla :) Vahtiviettiä minulla on jonkin verran, omaa pihaa on kivaa vahtia. Samoin ovikellon soidessa ilmoitan siitä haukkumalla ja joskus myöskin murisemalla. Omistajani ovat huomanneet, että murinani on hyvin näennäistä, sillä menen kuitenkin innokkaasti, joskin hieman aristellen tutkimaan vieraita. Sen jälkeen vieraat ovatkin kavereitani, joilta häpeilemättä voin kerjätä rapsutuksia.

Lenkille pääsen yleensä  neljä kertaa päivässä, joista vähintään yksi on pitkä lenkki. Käymme vaihtelevasti lenkeillä läheisellä pururadalla(jossa usein saan juosta vapaana), läheisen uimamontun takana olevalla "peltoalueella" (jossa myöskin saan juosta vapaana), pyöräteitä ja teitä pitkin joko kävellen tai pyöräillen, talvisin potkukelkkaillen, tai pidemmän metsälenkin polkuja pitkin. Myös kaava-alueelle, jossa näen enemmän hässäkkää, ihmisiä, kissoja ja koiria, teemme usein lenkkejä. Osaan erittäin hyvin juosta pyörän vierellä, sen vuoksi minulle onkin hankittu valjaat.

Lenkeillä osaan kulkea suhteellisen hyvin vetämättä, ei se hihna nyt aivan mutkalla roiku mutta ei se kireäkään ole, eli minua on ihan miellyttävä taluttaa. Olen käynyt koirakoulun, ja niitä oppeja aina välillä kertaillaan.

Historiastani sen verran, että olen kotoisin suuresta koiralaumasta, sanovat että jopa 40 koiraa on laumassa ollut. Yhden pentueenkin olen saanut. Syksyllä -08 minut tuotiin koiratarhalle, jossa minut steriloitiin. Joulukuun -08 alkupuolella muutin nykyisten omistajieni luokse, ja toivottavasti saan elää täällä loppuelämäni. Hyvältä ainakin näyttää, kaikki 4 omistajaani tykkäävät minusta kovasti!

©2019 Murun ja Bennyn koiranelämää - suntuubi.com